top of page

GOJO® SANITARY SEALED™-PÅFYLL HINDRER BAKTERIER I Å KOMME INN OG FORBEDRER TOALETTROMMETS IMAGE

FARVEL SÅPEBOKSER


GOJO lyttet til kundeinnsikt før han utviklet og markedsførte GOJO SANITARY SEALED™ såpesystem. Det er det trygge, kostnadseffektive, mer bærekraftige og bildeforbedrende alternativet til gjenfyllbar såpeboks.


Gjenfyllbar bokssåpe helles vanligvis fra store beholdere i gjenfyllbare dispensere. Dette er helseskadelig for toalettbrukere og dårlig for imaget til bygninger og toalettrom.


DET TRYGGE, SMARTE, BÆREKRAFTIGE ALTERNATIVET


Trygg – GOJO SANITARY SEALED™-såpesystemet har fabrikkforseglede påfyllinger som hindrer bakterier i å komme inn og er designet for å beskytte helsen til brukere på toalettet. Hver ny refill kommer med en ny dyse. Så det er ingen langvarig eksponering for det bakterierike miljøet.


Smart – Påfyllingen med snap-on støtter kundenes bilde av renslighet av vaskerom, reduserer arbeidstid og utskiftingskostnader, og eliminerer bryet med å fylle på dispensere fra en klumpete beholder.


Bærekraftig - SANITARY SEALED™ såpesystemet er bedre for mennesker og planeten vår. De resirkulerbare refillene bruker 30 % mindre materiale enn tradisjonelle HDPE-flasker, og systemet inkluderer en full portefølje av sertifiserte grønne produkter.



Det trygge, intelligente og bærekraftige alternativet


Bygningseiere og bygningsforvaltere har et alternativ som tar opp problemene knyttet til gjenfyllbar såpeboks. GOJO® SANITARY SEALED™-refill er fabrikkforseglet for å forhindre inntrengning av bakterier. Dette forseglede såpesystemet er bedre for mennesker, planeten vår og kundenes bunnlinjer.


GJENFYLLBAR SÅPEBOKS UTGJØR EN RISIKO FOR HELSEN TIL TOALETTBRUKERE OG BYGNINGSEIERS IMAGE


En fersk studie viser at hender kan ha 25 ganger flere bakterier etter vask med påfyllbar såpeboks enn før vask. 1


Gjenfyllbar beholdersåpe er den typen vaskeromsåpe som vanligvis helles fra en stor beholder i en dispenser med åpen topp. Finn ut hvordan denne såpen kan sette helsen din i fare, og ta deretter grep for å stoppe faren.


Ofte rotete og arbeidskrevende, påfyllbar dunkesåpe har vist seg å være mottakelig for bakteriell forurensning som kan føre til en rekke helseproblemer. Risikoen for etterfyllbar såpeboks ble fremhevet som en del av en CNN-rapport om The 8 Germiest Places in the Mall 26. november 2011.


DEN PÅVISTE FAREN


Bakterier identifisert i påfyllbare såpedispensere er kjente menneskelige patogener og forårsaker infeksjoner og dødsfall hos immunkompromitterte individer, de mest sårbare pasientene i sykehusmiljøet. 2.3


Som et resultat har U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Health Canada og Verdens helseorganisasjon (WHO) alle anerkjent potensialet for bakteriell kontaminering av gjenfyllbare dispensere og har utstedt retningslinjer mot praksisen. 4,5,6 Av denne grunn brukes systemer som GOJO® SANITARY SEALED™-systemer nesten utelukkende i helsevesenet i USA.


INNVIRKNING PÅ VASKEROMMETS IMAGE OG KJERNEVIRKSOMHETEN TIL BYGNINGSSJEFER


I tillegg til å utgjøre en helserisiko for leietakere og vaskeromsbrukere, kan påfyllbar såpe på boks påvirke bildet av bygninger og vaskerom. Å helle såpen i flere dispensere er treg og kan etterlate et såpeaktig rot. Økt arbeidstid og produktavfall blir kostnadsfaktorer og påvirker kundenes forretningsresultater.


VITENSKAPELIGE STUDIER:

Ledende mikrobiolog ved University of Arizona gjennomfører en studie som oppdager langvarig kontaminering i én av fire gjenfyllbare bulksåpedispensere


25 ganger økning i bakterier på hendene etter vask med kontaminert bulkpåfyllingssåpe, ifølge en studie publisert i tidsskriftet Applied and Environmental Microbiology


Les artikkelen (redaktørens hjemmeside)



1 Zapka C, Campbell E, Maxwell S, Gerba C, Dolan M, Arbogast J, Macinga D Håndkontaminering og overføring av bakterier etter bruk av kontaminerte bulk-såpe-gjenfyllbare dispensere. Anvendt og miljømikrobiologi 2011; 77:9 2898-2904.


2 Archibald L, Corl A, Shah B, Schulte M, Arduino M, Aguero S, Fisher D, Stechenberg B, Banerjee S, Jarvis W. 1997. Serratia marcescens utbrudd assosiert med ekstrinsisk forurensning av 1% klorxylenolsåpe. Infect Cont Hosp Ep 18:704-709.


3 Lanini S, D'Arezzo S, Puro V, Martini L, Imperi F, et al. 2011. Molekylær epidemiologi av et Pseudomonas aeruginosa sykehusutbrudd drevet av en kontaminert desinfeksjonsmiddel-såpedispenser. PLoS ONE 6(2): e17064. doi:10.1371/journal.pone.0017064


4 sentre for sykdomskontroll og forebygging. Retningslinje for håndhygiene i helseomsorgsmiljøer: Anbefalinger fra den rådgivende komiteen for infeksjonskontroll i helsevesenet og HICPAC/SHEA/APIC/IDSA Task Force for håndhygiene. Ukentlig rapport om sykelighet og dødelighet. 25. oktober 2002 / Vol. 51 / Nr. RR-16. Tilgang på www.cdc.gov/handhygiene/Guidelines.html 18. mai 2010.


5 Health Canada Veiledningsdokument for antiseptiske legemidler til mennesker. desember 2009. s. 32.


6 Verdens helseorganisasjon (2009) WHOs retningslinjer for håndhygiene i helsevesenet Genève, Sveits: World Health Organization Press.



bottom of page